Sista bilden på granen

Som jag skrev tidigare säckade vår gran ihop rätt snart efter inköp men den har ändå varit ett gott sällskap. Nu är domen uttalad och jag tror att den åker ut imorgon. Då har de vise männen hunnit överlämna sina presenter till Jesus Kvist som Måns kallar honom. Julen försvinner ut successivt och julgodiset är på vinden numera. Det försvann dit precis som förra året då vi alla har så dålig karaktär att endast detta hindrar oss från småätande. Nu är det päron och apelsiner som gäller och kanske lite Nutella. 

Annonser

One thought on “Sista bilden på granen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s