Gilla läget

Kvarg och frukt tillhör numera min basföda. Jag har tänkt att jag ska vara normalviktig på min 50 årsdag. Det är 1 1/2 år till dess så det blir ingen stress med projektet. Eftersom jag gärna vill hinna se Måns barn tänker jag att jobba på min hälsa. Tidigare läste jag en blogg som hette ”bake my day”. Killen som har eller hade bloggen gick över till vegansk kost och jäklar vad hälsosam han ser ut! Jag lutar mer och mer mot att gå över till veganskt. Kanske 5 dagar av 7. Har ni några tips?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s