Kvällsrunda i S:t Larsparken

Ikväll tog vi en runda i parken. Vi hade med oss solrosfrön och russin som vi hällde i en skål som Måns fick placera ut. Det var lite småkyligt men nu känns det skönt att komma in i värmen. Kinderna är kalla och rosiga. Vi ska göra en vana av att ta en runda efter maten. En halvtimme blir lagom för Måns till en början. Han var arg som ett bi när vi tog en längre runda en planerat. Men när vi hade springtävling och han sprang om mig blev han på bättre humör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s