Nu åker julen ut!

Idag åker allt juligt ut. In med vårtecken och lättstädade ytor. Ok! Det sistnämnda blir svårt då man som jag inte är minimalist. Jag har saker undanstoppade som står i kö för att få en trång placering på hyllorna härhemma. Ni har inte sett mitt lilla söta fat som jag beställde från affären ” Fint och Fult” på Gotland. Jag lägger ut en bild senare idag. 

Ha en fin dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s