Gulligt!

Tog en runda på stan i förmiddags och såg allt detta gulliga i skyltfönstret. Det känns som att dett accelererat på inrednings och klädfronten sedan Måns föddes 2010. Pasteller var nog inte trenden då utan mer ”Me and I” och ”villervalla”med mycket färg och motiv på kläderna. Jag vet att Lindex hade Kanelbulle och Lussekattmotiv på sparkdräkter. Mamma samlade ihop massor med fina second handbabykläder till mig. Tur var det för jag var verkligen inte shoppingsugen som nybliven mamma. När inte amningen fungerar så går hela dagarna till att diska och koka nappflaskor. Noggrant var ju också tvunget och alla delar att hålla reda på. Kanske hade jag inte alls upplevt det så ifall man fick ett barn till men då var det så nervöst kring allt. Nu tänker jag när jag glanar ner i barnvagnar att herregud så mycket bebisar sover! Man borde ju få tid för återhämtning. Men så upplever nog inte föräldrarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s