Längtan efter våren

Såg precis ett avsnitt av ”Manelmanns” och där firade de påsk. Frun i huset gjorde en härlig påsktårta på egna ägg. Sen blev det kosläpp. Jag kände en sådan längtan efter våren. Sen när jag öppnade min telefon hade mamma skickat denna vackra bild. Den kom från en granne som fyllde jämnt i helgen. Ett väldigt vackert blomarrangemang som ger en hint om vad som komma skall. Till dess får man försöka att hålla livsandarna igång med roliga händelser. Vi tänkte åka till Stockholm och sen ska vi se Miss Li på Mejeriet i April. Sen ska det firas Alla hjärtans dag om en månad ungefär. På söndag kommer ett gäng ” tanter” hem till mig. Som jag berättat arbetar jag volontärt med att ordna fikaträffar för seniorer som söker gemenskap. Så denna veckan får jag fundera ut lite kakor och annat som ska bakas. Det blir kul!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s