sjuk

Om ni undrar varför det inte varit så många inlägg på bloggen så är det för att jag har varit sjuk. Men då jag var sjuk förra veckan och var tillbaka i måndags så blev det till att arbeta ändå. Jag höll mig på avstånd men skötte jobbet och väl hemma däckade jag. Nu kraxar jag som en kråka men är redo för att imorgon jobba volontärt med den fikaträff jag har för ensamma seniorer. Imorgon kommer 8 pers och därtill kommer Inger, Birgitta Brunett och min familj. Det ska bli mysigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s