Stort och inbjudande?

Det har suttit 16 personer i vårat kök och fikat. Så storleken är det inget fel på. Två dörrar går ut till trädgården vilket är bra. Men rent praktiskt är köket omöjligt. Endast en person kan laga mat för konstruktören har lyckats med ett konststycke. Lagar man mat vid spisen så blockerar man alla lådor, skåp och även arbetsbänken. Måste vara någon som alltid äter ute som planerat köket. Någon med koppling till familjerådgivning. Kanske delar de på vinsten när alla med hus från Riksbyggen hamnar i terapisoffan. Har man lågt blodsocker och ska få ihop en kötträtt och en vegrätt snabbt är sammanbrottet inte långt borta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s