Att fira sig själv

Jag tänkte att jag idag borde fira mig själv. Det är ingen dum id’e alls tycker jag. Även ifall jag har en blogg som heter en kaknörds memoarer så firar jag inte mig med bakverk utan tid. Tid att tänka på vad jag gjort under mina 49 år. Det jag hyllar mig själv för är inte för bedrifter i skola eller på arbete. För jag tycker nog att jag imponerat mest under svåra tider då jag mått väldigt dåligt. Då det varit nattsvart månad efter månad och mer därtill. Att jag trampat på. Att jag klarat mig så bra och vunnit ny mark hela tiden. Att jag uppskattar så mycket i livet. Att jag kan stanna till vid ett litet löv eller ett grässtrå och titta på det från olika vinklar och känna mig rikare efteråt. Att jag känner för att le mot människor jag inte känner. Det tycker jag är en fin utveckling! Det är värt att firas!

Annonser

One thought on “Att fira sig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s