På besök på Kulturskolan

Idag är det den bästa dagen sa Måns när han vaknade. Eftersom det är lördag så det blev ett godisköp och sen skulle vi gå på Kulturskolans öppna hus. Tanken var att Måns skulle prova elgitarr och trummor men väl där fick han kalla fötter. Istället tittade vi på när andra spelade och trummor till rockmusik. Det blir nog trummor som han vill lära sig. Som tur är finns tysts trummor nuförtiden som man kopplar hörlurar till. Så jag är glad att det blev slagverk han fattade tycke för.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s