Vilodag för vissa

Idag kunde det ha varit en vilodag. Men vi åkte iväg till IKEA. Förresten så läste jag att Ingvar Kamprad dog igår. 91 år gammal och en lugn död omgiven av sina söner så det blev ett bra slut på livet. Nu kan jag inte låta bli att tänka på kistvalet. Han har nog en stapelbar variant då han var väldigt förtjust i sådana. Tillbaka till vårt IKEA besök. Vi var där för att köpa bra förvaring till Måns kläder. Han växer så det knakar så idag blir det gallring av hans garderob och sen ska det in snyggt i de nya skåpen. Han ska kunna plocka till sig kläder själv. Jag ska också passa på att göra rummet lite mysigare. Just nu känns det både kalt och kallt. Projektet ska vara färdigt till kl.21.00 för då ska jag sjunka ner i tevesoffan och se ”Bron”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s