Cykelrepararatören i Lund

Det är nog lukrativt att vara cykelreparatör i Lund. När det är cykelavstånd till allting så är cykeln det billigaste fordonet. Sen hade cykelaffären som jag lämnade in min cykel till en skylt på väggen. Där stod: ”När du kör bil är bränslet bensin. När du cyklar är bränslet fett.” Jag ligger väl någonstans mellan dessa alternativ då jag har elcykel. Men man trampar i alla fall hela tiden. Blodcirkulationen sätter kanske igån lite extra om inget annat. En annan bra sak är att man inte smittas med influensa eller förkylningar av medresenärer. När jag pendlade till Landskrona var det ren krigsföring mellan sätena under förkylningstider. Nu är min cykel servad och färdig med punkteringsfria däck. Ni ser hur de ser ut i genomskärning på bilden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s