Hedvig Eleonora

Hedvig Eleonora fyller 12 i augusti. Jag kan verkligen rekommendera en blandning av Schäfer, New Foundland och Belgisk Vallhund. Finare hund är svår att finna! Hon har varit förhållandevis frisk fram till för ett par år sedan då hon fick tumörer. Hon opererades men tyvärr fick de inte bort all tumörvävnad. Veterinären sa att på äldre hundar utvecklas cancern mer långsamt och hon kan kanske ändå få leva länge ändå. När jag tittat på hundprogram har jag lärt mig att hundat är bra på att dölja att de har ont. Det gör mig orolig. Men hon springer omkring i hög fart och har god aptit. Förhoppningsvis har vi några fler år tillsammans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s