Kallt kallt kallt!

20180130_190153450474787.jpgHerrejesus så kallt och blåsigt idag trots att solen var framme. Det var läge för varm choklad och inte den sallad jag köpte mig. Nu ligger jag och huttrar under täcket och vill inte upp igen. Jag är så glad för de angorastrumpor jag fyndade på Södra Esplanadens loppis i somras. Det var ett äldre par som sålde resterande saker från en butik med ”benkläder” mm. Allt kostade 5 kr styck. Alltså på loppisen i nutid. Hoppas det blir en bra loppissäsong i år. Jag ska nog handla lite mer planerat i år. Kanske tom skriva en lista över vad jag ska leta efter. I april börjar det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s