”Kungshuset” Lunds universitetsområde

Ett stort hus som ser ut som ett litet slott på håll. Inne i Kungshuset läser man bla filosofi. Jag har mött upp min man där en gång i tiden när han pluggade där. Sen kunde vi gå till Botaniska trädgården och strosa. Låter det gammaldags? Det var faktiskt 2001. Men det är ju rätt längesedan…

Annonser

One thought on “”Kungshuset” Lunds universitetsområde

  1. Så romantiskt det låter , att träffa sin man på filosofiska institutionen och sedan flanera i botaniska trädgården! Nu läser man inte filosofi där längre. Institutionen är tvångsförflyttad till ett nybyggt hemskt hus, som heter Lux under stora protester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s