utställningen

Till påsk ska jag ställa ut lite bilder på ett bibliotek. Imorgon ska jag möta de andra utställarna. Vad jag vet är det bara jag som arbetar med foto. Övriga utställare väver, målar akvarell eller gör keramik. Det ska bli jätteroligt att vara med. En annan rolig sak är att vi också ska baka till fikat som man kan köpa. Förresten vill jag passa på att tacka Inger Kullgraf för skorpreceptet till Violas skorpor som jag lovordade här på bloggen. Jag kommer inom kort att publicera det på bloggen. Inger varnade om att det är ett tidskrävande projekt men visst kan det vara skönt med sådana ibland. Igår la jag ut några bilder under rubriken Gertruds storbak. Det är Gertrud som är stammis på en av Träffpunkterna där jag jobbar som bjöd oss andra igår. Det var gräddtårta, marmorerad sockerkaka, Makalösa och Strassburgare. Allt var makalöst gott!

Annonser

One thought on “utställningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s