Alla hjärtans dag

Om en vecka är det ”Alla hjärtans dag”. Har ni några planer? Vi ska antagningen beställa hem Sushi. Till efterrätt kanske det blir något från Ahlgrens konfektyrer. Om jag känner mig pigg kanske det blir något hembakat. På jobbet blir det klassikern. Vaniljhjärtan. Ica supermarket såg jag hade redan börjat med sina vaniljhjärtan. För min det känns det lite konstigt att börja fira Alla hjärtans dag tidigare och i flera dagar. Men det är gott med vaniljhjärtan. Mördeg och vaniljkräm. Vem tackar nej till det? Jag tror baske mig att jag gillar alla kakor. Det enda som jag tycker är äckligt är ifall man har ister med i receptet. Det är riktigt läbbigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s