Vilken lättnad!

Jag har haft Hallux valgus sedan tonåren och förutom att man saboterar skor på löpande band så gör det väldigt ont. För något år sedan opererade jag den värsta foten och då blev jag sjukskriven i sex veckor. Jag haltade runt i grannskapet med en gigantisk svart sandal på högerfoten. Grannarna döpte om mig till Fotskij efter någon gammal ryss som tagit sig fram på liknande sätt. Men operationen var en välsignelse och värd allt obehag. Det tråkiga är att jag har en fot till med Hallux valgus ä. Fastän operationen gick bra vill jag inte gärna operera den andra. Jag är rädd för multiresistenta bakterier. Men så blev jag rekommenderad dessa tåspridare av Pappa och de är helt otroliga! Man får två för en femtiolapp och de är mjuka och elastiska. De rätar upp felställda tår och separerar dem från varandra. Nu fruktar jag inte långpromenader och behöver heller inte operera foten. Yes!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s