inkonsekvent

Hur blev det såhär? Jag som har så mycket kunskap om hälsa och har alla de rätta sakerna hemma. Men vid 18.00 snåret var alla överens om att vi skulle äta skräpmat. Förlåt KLG:s pizzeria! Det var väldigt gott ska ni veta. Till efterrätt blev det Marabous schweizernöt. Imorgon är en annan dag. Då blir det schlager och lösgodis! Nej fy! På söndag ska det i alla fall hända något vettigt. Vi ska till kolonin och ta ner ett träd. Tydligen ska det vara lättare nu då saven är nere i rötterna. Trädet har minst fem centimeter långa taggar och skymmer grannens lilla korsvirkesbod. Så pm intr förr så rapporterar jag när trädfällandet är färdigt. Ha en fin helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s