Lördag

Halva lördagen har gått. Idag har jag och Måns motionerat. Vi drog på oss träningskläderna och gick och sprang runt S:t Lars parken. Kameran stannade hemma så allt fokus låg på träningmomentet. Väl hemma gjorde jag bananpannkakor som vi ringlade honung över. Bananpannkakor har varit oerhört populärt en längre tid men har ni missat receptet så kommer det här: Stavmixa 2 ägg och en banan till en jämn smet. Stek därefter som vanliga pannkakor. Supergott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s