Projekt i kolonin

Nu kan vi vara nöjda! Vi åkte till kolonin vid 10-tiden och satte direkt igång med att såga av de jättegrenar som hotade grannens uthus. Efter tre timmars arbete var de nere och söndersågade i lagom bitar för komposten. Måns och Viggen var också med. Viggen var överlycklig över att komma till sitt territorium. Måns visade att han nu är stor nog till att hämta och köra skottkärran. Han överraskar mig ofta nu med att vara mogen till att utföra mer ”vuxna” sysslor. I morse tex dammsög han sitt rum länge och omsorgsfullt. Detta helt utan påtryckning. Nu är han 7 år och 2 månader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s