Här bodde jag!

I detta hus har jag bott som tonåring. Mina fönster var de i kupan till vänster. Mitt rum inredde jag i lila och med fejkat marmorgolv. Jag hade en massa husdjur och burarna stod på varandra. Nere på nedanvåningen vankade familjehunden Sally. En Newfoundland som var gudasnäll. Trädgården på baksidan var gammaldags och mysig och under tuijan fanns det igelkottar. Idag cyklade Måns och jag förbi huset och det känns så konstigt att någon annan hänger runt i våra rum. Mina föräldrar gjorde utbyggnaden och vi kunde titta på stjärnhimlen från vardagsrummet på andra våningen. Allra högst upp var där ett sovloft och upp dit kom man via en spiraltrappa som pappa såg liggandes ute på en åker. Bonden ville inte behålla den så den restaurerades och gick nytt liv. En sak man kan fråga sig är hur dubbelsängen kom upp på sovloftet? Säkert en farlig manöver. Tur jag inte var hemma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s