Jag mötte Leo!

För ett år sedan ungefär slutade jag på en Träffpunkt mitt inne i centrala Lund. Det var inte vilken Träffpunkt somhelst utan vi var berikade av en huskatt vid namn Leo. En underbar katt som kom springande från ingenstans när jag satte nyckeln i dörren. Därefter hade han sina rutiner. Först godis inne på mitt kontor och sen när jag skulle koka kaffe blev det våtfoder i köket. Kl. 09.00 kom en gubbe som heter Lasse. Leo och Lasse älskar verkligen varandra och har sitt eget sätt att kommunicera. Lasse hade alltid en påse kattmat i fickan så då blev det matdags igen. Men så för ett halvår sedan blev Träffpunktslokalen utdömd och evakuerad. Det tog ett tag innan det fanns någon ny lokal och många oroade sig över vad som skulle hända Leo. Ryktesvägen hörde jag att han flyttat. Men då idag var jag på besök i en lägenhet som tillsvidare ska ersätta Träffpunkten och vem ligger där? Jo mysiga Leo låg som en inredningdetalj i fåtöljen. Han låg verkligen och mös. Så roligt för alla att han är tillbaka och bidrar till atmosfären.

Annonser

One thought on “Jag mötte Leo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s