På alla hjärtans dag

Ikväll är svärfar på besök och vi spelar bowling med våra tomflaskor. Ja innan dess spelade vi volleyboll med ballonger så en aktiv och mysig kväll. Sen tidigare idag jobbade jag från 8- 18.30. Bla hjälpte jag till på en Alla hjärtans fest. 300 seniorer firade med ”Afternoon tea och Big band jazz. Jättekul, gott och bra musik till det. Vad mer kan man begära? Fast det är lite tungt att vara på benen en hel dag så nu är jag helt slut! Jag ligger ovanpå sängen och det känns oöverligstigligt att komma upp på fötterna igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s