Firandet den 14:e februari

På alla hjärtans dag arbetade jag med att hjälpa till då 290 seniorer åt afternoon tea och dansade till storbandsjazz. Det var trevligt! I alla fall för de som hade partner eller blev uppbjudna. Tyvärr så var där en hel del sk panelhönor. Men det finns fler kvinnor än män i hög ålder och detta är ett faktum på många platser. Det är roligt att vara med och lyssna på musiken och äta gott men det kan bli drygt i längden. Bäst är att gå dit med några väninnor så att man blir flera hönor bredvid varandra. Som tur är så är kvinnor bra på att hitta sociala kontakter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s