Seg söndag

Idag är det rätt segt. Vi har alldeles för mycket prylar kan jag konstatera. Sen ligger allt på fel ställe också. En annan sak som bidrar till irritation är att vitala delar av hushållet har försvunnit. Degkroken till bakmaskinen och strykjärnet är några exempel. Sladden till symaskinen har varit borta länge. Har vi ett spöke här som förespråkar tevesoffan? Det dåliga humöret göds också av att här är instängt och 3-4 grader för varmt. Jag kan heller inte öppna dörrar och fönster än eftersom jag har en jäsdeg på gång. Ok! Slutklagat! Nu tänker jag några timmar framåt då kanelbullarna är färdiga och mjölken är kall. Sen kommer sista avsnittet av Bron. Då sitter jag och spöket nöjda i tevesoffan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s