Återförening

Vovven är tillbaka i soffan! Hon har festat en hel del då hon fått en burk lösgodis av Gammelmatte och Gammelhusse. Tydligen har Lantmännen ett lösgodispalats även för hundar. Annars så har hon tagit sina rundor i parken. Vi kom precis in från en sådan. Då hon är envis och försöker bestämma med all sin tyngd blev rundan längre i minuter räknat än tänkt. Fingertopparna var rejält frusna när vi till sist kom in. Fast snart har vi avverkat februari. Vårfåglarna sjunger och solen lyser. Nu blir det bara bättre och bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s