På Fotografiska

Från Fotografiska kom vi hem med blandade känslor. En summering är att vi kommer ihåg besöket. Restaurangen var komplicerad för oss men för Måns 7 år var den ”konstig”. Se minen när hans rätt kommer in. Saken är den att det finns inga ” barnanpassade rätter på Fotografiska. Men numera är barnen med överallt och även ifall det är finrestauranger så borde man kunna sänka sig till att servera pannkakor, hamburgare mm till barn. Det enda köttet som fanns på menyn var lamm. Så även köttet gick bort för Måns del. Rätten Måns till sist fick in bestod av bla en terrin på Kidneybönor och moroten var preparerad på något vis. Sen det komplicerade för oss vuxna var att de serverade s.k mellanrätter. Det i den svarta tallriken är en mellanrätt. Servitrisen rekommenderade 4 sådana för att bli mätt. De kostade över 100 stycket. Efter att vi kalkulerat lite blev det två mellanrätter var. Notan gick på 1000 spänn och då hade vi lovat att Måns skulle få en varmkorv i gatuköket senare. MEN vi kommer att åka tillbaka till Fotografiska. Utsikten, miljön och sen denna möjlighet att få se Fotografers verk på stora ytor är fantastiskt! Fotograferna hade jag aldrig hört talas om och jag inser att jag verkligen gått ner mig vad gäller Kultur. Men nu blir det en uppryckning. Till påsk ställer jag ut lite konstbilder på ett Bibliotek här i närheten. Det blir nog inte så mycket härifrån bloggen men har ni ett tips kan ni lämna det i kommentarsfältet eller maila till: maria_colberger@hotmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s