Rastgården

Jag ser på bilden att det ser jämförelsevis grönt och skönt ut. Det stämmer inte! Här är kallt och bistert för oss skåningar. Vår hund Hedvig sprang sig flåsig i alla fall då vi var fyra stycken som kastade boll och pinnar åt henne. Hon älskar att vara i rastgården. 11 år och 12 i augusti. Det är svårt att tro som hon kan springa. Nu blir det några ostskivor i soffan. Tidigare åt hon kalkon och bacon som brunch. Sen ikväll bär det av till svärmor så hon har sällskap på dagarna när vi är på jobbet. Skönt att slippa stressen av att ha en hund hemma under arbetsdagarna. Jag tjuvlyssnade på några män på tåget som talade om hunddagis. Den enes syrras hund hade varit på inskolning på ett svindyrt hunddagis i Stockholm. Efter några dagar fick de höra att hunden ”inte riktigt kom in i gruppen” så nu visste de inte vad de skulle göra. Jösses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s