Vardagen närmar sig

Så imorgon är det dags igen! Men det är inte utan en förväntan som jag börjar jobba igen. På måndag kör andra omgången av en fotocirkel för seniorer igång. Jag startade upp den förra året tillsammans med en man som är otroligt organiserad och teknisk. Ja och sen trevlig och med ett stort intresse för fotografering. Sen ett gäng fotointresserade seniorer på det och våren är räddad! Sen på onsdagem är det dags för ett annat av mina hjärtebarn. ”Existentiell frukost” som är ett spännande samtal som man inte vet var det hamnar. Det finns en enda regel och det är att allt som sägs stannar i rummet. Vi har träffats två gånger redan och det har varit intressanta möten och tankar vi tagit del av. Vi som leder träffen brukar ha en text eller en rubrik vi utgår från men därefter lan vad som helst hända. Spännande! Så nu kommer en rolig vecka. En annan sak jag ser fram emot är återträffem med Träffpunktens stammisar. Hur har de haft det i veckan? Hoppas på drt bästa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s