Massor med böcker!

Vi har väldigt många barnböcker och jag går igenom dessa ofta för att se om de är aktuella. Jag har märkt att efter pekboksstadiet så varar böckerna över en rätt lång tidsperiod. Andra böcker är väldigt trygga som Alfonböckerna. De kan man ta hjälp av när det behövs. Senast jag tittade var det endast två jag kunde sortera bort. Istället köper jag ingen ny skönlitteratur till mig själv utan det blir Nextstory i mobilen. Där kan läsa eller lyssna och böckerna tar ingen plats alls.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s