En kväll i Gamla stan

En kväll i Gamla stan hittade vi ett väldigt trevligt och populärt hamburgerställe. När vi kom fanns det ingen plats men de hade en lista vid dörren där de satte upp namn o telefonnummer. De sa att vi kunde komma tillbaka om 20 minuter. Vi cirkulerade runt i kvarteret och gick förbi legendariska Stampen. Sen gick vi tillbaka och jag hade ingen förhoppning om att komma in men det gjorde vi. Servitörerna och maten får ett toppbetyg. Jag åt en vegetarisk burgare och killarna åt vanlig. Tillbehöret var pommes frites gjorda av sötpotatis och de var fantastiska! Patrik blev inspirerad och skulle göra egna vilket hann gjorde i förrgår. Jag kan rekommendera att man inte 100 procentigt går efter tiden i ugnen som står i receptet och sätter larmet därefter. Inte heller att man sätter sig i ett annat rum och spelar tevespel. Det som hände var att 1 1/2 timmes förarbete gjordes i onödan. Vi åt snällt några med 80 procents brännsskada och resten knaprade vovven i sig. Hon verkar ha överlevt för svärmor har inte hört av sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s