Min arbetsdag

Min dag idag har verkligen varit omväxlande. Vi här i Skåne överraskades av tjockt liggande snö i morse. Detta är ytterst ovanligt här och nu florerar ord som snökaos, lamslagna och insnöade. Men jag kom fram till arbetet och tiotalet gäster på Träffpunkten stampade av sig snön och kom in. Men sen efter tolv var det bara jag och en kvinna kvar. Vi åt Semlor och löste korsord. Tyvärr var hennes glasögon sönder och hon hade bara en skalm. De ramlade av så fort hon böjde ner huvudet. Jag bestämde mig för att försöka lösa problemet. Som tur är har vi allt möjligt i skåpen och jag fixade till en temporär båge av ståltråd och piprensare. Sen satt baske mig glasögonen på plats och vi kunde lösa korsord utan irritationsmoment. Sen satt de kvar även gåendes och jag blev så stolt över min insats. En annan rolig sak var att jag hittade en gravid clementin. Se vilken söt babyclementin som var i mitten av den stora. Så minst två glädjande saker och jag kommer att rapportera fler senare idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s