Trevlig helg!

Igår köpte jag två lättskötta krukväxter. Varannan vecka ska man väl klara ut tänkte jag. Men samtidigt finns risken att det inte blir av. Att jag missbedömer tiden. Ellee att övriga växter också får vänta i två veckor.

Så nu får jag inrätta ett system. Jag får ha en varannanveckas runda och en varje veckas. Detta är ett s.k Maria Montazamiinlägg. Att man fördjupar sig i detaljer i hemmet och tar steget att gå ut till allmänheten om dessa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s