Till affären

Med såhär mycket snö får man lite extra motion. Vi skulle upp till affären för att handla och hämta ett par paket. Alla skulle följa med då Hedvig också skulle ut på morgonrundan. Patrik och Måns uppgift var att frakta hem paketen med hjälp av snowracern.. Det blev lite småsvettigt ändå då allt jag skulle handla var frukter. Säkert några kilon per kasse att frakta hem. Nu ligger jag horisontellt för att hämta krafter till en storstädning och organisering. Holy Moses! Vet inte var jag ska börja???

Annonser

One thought on “Till affären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s