Kreativt kaos?

Detta är inte roligt alls! Sitter och försöker ta på mig myndighetsögon och frågar mig om 10 år gamla pensionspapper är ngt att spara. Mina olika ärenden hos Försäkringskassan tycker jag själv är intressanta att spara. Då kan jag och någon framtida väninna på åldrrns höst sitta mitt emot varandra med våra sjukintyg och se vem som vinner. Skämt åsido! Faktum är att jag tror de blir intressanta för min egen del och kanske även för barn och barnbarn. Det är allt från mammaledighet till operation av Hallux valgus. Det kan finnas någon ärftlig komponent. Sen blir det ett tidsdokument. Men det är tidskrävande att sitta och nagelfara varenda papper. Mitt skrivbord på jobbet ser ofta ut såhär mot slutet av dagen. Kreativt kaos? Jag vet inte det. Anledningen till att det blir så är nog för att jag är i rörelse hela tiden. Det är så mycket som proriteras högre än att ordna skrivbordet under en dag. Jag kan säga att allt annat är viktigare där jag jobbar nu och även på förra arbetsplatsen. Tack och lov brukar jag veta vad som ligger underst av kråkboet. Det värsta kreativa kaoset jag sett någonsin var hos ekonomiansvarige i en kommun jag jobbat i. Jag kan säga att det var lavinfara. Så farliga högar på hyllor och bänkar har jag inte sett sedan dess. Men han var väldigt ordentlig och duktig i sitt jobb. Dessutom om jag har problem med att bedöma om vad som är viktigt bland mina papper så har han ett hel.ete. I alla fall. Det bästa är när jag eller någon annan gjort prydliga högar. Då är det är lugnt och skönt för sinne och öga. Då sitter jag gärna kvar och njuter av lugnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s