Mattes älskling

Sitter i soffan m vovven som precis ätit upp sin Caesar och några skivor Prästost. Hon är så himla fin! Idag fick hon även bekräftelse utifrån då en Amstaff slet sig från sin ägare och sprang efter Hedvig. Jag såg inte riktigt vad det var för slags hund som kom rusande med en lång löplina efter sig och efter den sprang ägaren. Men tack o lov så var det en glad Amstaff som ville leka. Den var som tur var kastrerad för Hedvig löper. Jag trodde förstås det var därför den slitit sig. Vår förra hund som var en New Foundland blev betäckt av en Grand Danois som slitit sig. Mamma fick åka iväg och ordna ett abortpiller. Tänk en mix av två så stora hundar. Jag kände mig så dum idag när hunden kom rusande för jag kunde inte göra någonting. Jag hade en hundbajspåse i ena handen och sen var det snö och is så det var bara till att hoppas på det bästa. Hedvig blev i alla fall upprymd av händelsen. Alltid kul att bli bekräftad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s