utrensning

Idag började utrensningen av köksskåp plus kylskåp. Nu har jag en massa fågelmat i form av musli, dinkelkex och nötter. Igår var jag ute och kastade Weetabix till fåglarna nere vid ån. Om ni inte har sett Weetabix frukostflingor så är de sammanpressade till klossar som man sen sänker ner i mjölken. De var perfekta att kasta till änder. Ikväll ska jag göra en rätt från tidningen Vego. Det blir en våfflad macka med mörkt rågbröd fyllt med ugnsrostade grönsaker. Enda kruxet med rätten är att den innehåller avokado. Det är så komplicerat med denna stenfrukt. Nu fanns det bara ett nät fyllt med stenhårda avokados. Jag tittade efter den djupfrysta men den fanns inte. Men nu gör jag en egen kombo. Jag ersätter avokadon med haloumi och sen har jag mangosalsa till. Det kan bli riktigt smarrigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s