Linas matkasse

Nu provar jag på Linas matkasse och det ska bli spännande! Det är den vegetariska kassen som kommit och även en fruktkasse. Fin ekologisk frukt som inte var dyrare än den jag köper i affären. De vegetariska rätterna verkar väldigt goda och imorgon kör jag igång. De blir totalt tolv portioner och min tanke är att omsätta dessa till matlådor. Måns var inte glad över beskedet att kassar med vegetariskt skulle anlända. Men detta är för att jag ska få det lite roligare. Övriga kan fortsätta med korv och potatismos.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s