Isigt men vackert

Så blev det buss idag igen. Det börjar bli en vana. Men jag tycker att det är mycket bättre med elcykeln och ser fram emot att det töar. På Träffpunkten märker jag av att besökarna minskat och några har ringt mig och sagt att de gått i ide. Även vännee på längre håll har följt björnens exempel. På Skansen vaknar björnen i mars så jag hoppas att du inte försover dig Birgitta Brunett! Tänk att om en månad ungefär börjar loppissäsongen. I år ska jag ligga lågt på inköpsfronten. Det jag ska spana efter är vaser/kannor och kanske gamla köksredskap. Det är sådant jag vet kommer till användning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s