Snön smälter bort

Idag blir det grusade förhoppningar. Igår bestämde Måns och kompisen Arvid att de skulle ses vid pulkbacken ikväll. De hade så vansinnigt roligt igår på kvällen och det blev upprörda känslor när de var tvugna att bryta upp vid 8- tiden. Men så idag har snön smält. Barn är sällan sjuka på kvällen men på morgonen är det vanligt med halsont och andra åkommor. Måns var tjött och sjuk imorse fram till att han blev påmind om att han hade en pulkadate ikväll. Sen gick morgonrutinerna som en dans. Men även jag kan känna likadant. Just nu är jag väldigt trött och skulle gärna vilja vila middag. Heter det verkligen så? Det var längesedan jag hörde uttrycket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s