En hel dagskonsumtion

Som ni har märkt här på bloggen så är jag vansinnigt fötjust i ostbågar. Nu har jag tagit reda på hur många viktväktarepoints en påse på 100 g är. Det blir 18 points! 23 points per dag får jag att förbruka ifall jag vill gå ner i vikt. Då kommer frågan: Är det värt en hel dagsranson? Svaret är: Nej!!!

Nu får jag försöka hitta något som ersätter ostbågarna. Jag hittade ett recept på rostade kikärter som jag ska testa men sanningen är att jag är skeptisk. Då grillar jag nog hellre frukt och lägger till någon god topping. Eller blir det salta kringlor. Har ni något tips? Ha en skön fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s