Skulle vara så gott…

Gud så chokladsugen jag är idag. Det var en plåga att handla ätbara påskpresenter idag. Hungrig och trött som jag var så var det jädrigt nära att en stor Fazer chokladkaka med honungsrostad mandel följde med mig hem. Men jag klarade mig denna gång. Men choklad är helt enkelt underbart. En gudagåva. Det känns som att den existerar just för att vi ska kunna njuta och bli glada. Nougat är också otroligt gott. Bridgeblandning sitter inte fel heller. Werthers original är en bra idé ifall man vill suga på karamellen. 3-4 stycken under en film. Nej fy! Är det bara jag som är en godisjunkie här? Jag vet att någon av er älskar kakor och en annan nougat och det är roligt med likasinnade. Om tre veckor är det påsk men jag ska börja smyga in med påskpynt till helgen. Så kan jag njuta lääänge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s