Ett helvete!

Jag tror inte att jag någon gång tidigare uttryckt att en dag varit för jävlig. Men idag var det en sådan. Missförstånd, kritik, och orättvisa. Jag var helt utmattad efter det. Sen när jag skulle handla var det en stackars kvinna som var undernärd som föll ihop. Vi var tre personer som engagerade oss och försökte ta reda.på vad som var felet. Tyvärr tror jag att det var anorexia. Hon ville absolut inte att vi skulle ringa efter ambulans. Men efter att hon själv fått ambulanspersonalen på tråden gick hon med på att de skulle få ta prover. Sem efter det hämtade jag ut två paket varav det ena var gigantiskt och båda föll av cykeln. Men en godhjärtad kvinna som visade sig vara bekant till mig ingrep och jag fick hem paketen. Sen åt jag 100 g choklad för att lugna ner mig själv. Vilken dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s