Pappa fryser

Det rapporterar mamma. Jag kan rapportera härifrån att det gör jag också. Vi här nere i södern klarar inte detta länge till. Den senaste tiden har jag bara köpt stickade tröjor och fotlånga nattlinnen. Imorgon ska jag ha allt på mig samtidigt för detta är inte klokt.

Annonser

One thought on “Pappa fryser

  1. Flanellnattlinne och raggsockar är en underbar kombination att skruda sig i! Jag älskar att ha på mig mitt flanellnattlinne med rosor på eller det andra med blå blommor på. Fotsida, tycker jag, att alla nattlinnen ska vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s