sjuk igen

Det har varit lite snålt med inläggen de senaste dagarna. Detta beror på att jag blivit sjuk igen. Igår sov jag bort en tredjedel av dagen. Så frustrerande då jag har många måsten på listan. Sen tänkte jag påskpynta. Jag har i alla fall fått ner en påse med pynt från vinden. Nu är nästa steg att fixa påskris så det blir till att besöka kolonin i veckan. Där finns lite av varje. Hassel, äpple, Syrén, Japanskt körsbärsträd mm. Lyxigt ställe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s