Södra Sandby

Så kom jag till sist till sist till Södra Sandby. Jag tror inte att dessa tre bilder ger den bild boende i Södra Sandby har av sin by. För tydligen så var den väg jag gick till min arbetsplatsträff genom en spökstad. Jag tänkte också att Södra Sandby verkar ju stendött. När jag tipsade en bostadslös kollega om att det såg ut att vara många lediga hus längs vägen fick jag reda på att hela rasket skulle rivas. Nu ska det byggas nytt och tydligen så är husen i Södra Sandby dyra. Jag såg en del fina putsade hus längre bort i spökstaden och det är lite deppigt att dessa ockdå stryker med. Men jag vill undersöka Södra Sandby mer. Om inte annat så ska jag in på Anderssons livs och köpa vegetarisk leverpastej. Bra jobbat säger jag till Andersson som har ett bättre utbud än många andra.

Annonser

One thought on “Södra Sandby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s