Uppe i ottan

Vilken tut att en vän till mig skrivit en bok jag lovat läsa på två dagar för nu vaknade jag 05.00. Igår blev en kakstinn dag. Först bakade jag en dubbel sats Drömmar på jobbet. Givetvis Elsies Drömmar från vår bok ” Gamla tanter bakar gamla recept” De är väldigt söta så jag drog ner lite på sockret. I övrigt sprack de sådär snyggt. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle göra choklad eller vanilj så jag gjorde båda. Senare på dagen fikade jag med Anna som skrivit boken ovan och vi drack Chailatte och åt varsin Semla. Riktigt gott tillsammans faktiskt så det kan rekommenderas. Vi var på Barista vid Centralstationen. Sen på kvällen var jag jättetrött och gick till sängs redan 21.30. Så det är väl därför jag sitter här i ottan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s