Lördag-vilodag

Herregud så trött jag är! Igår var jag lika trött. Jag som är van att följa mina impulser var tvungen att vila innan varje utryckning. Kanske är det åldern? Snart 50 år. Eller är det för att jag gick och la mig försent i förrgår och att det fortfarande hänger med. Så det är inte kul att det är sommartid på Söndag för jag vill ställa in trädgårdsmöblerna och dra tillbaka klockan. Inte tvärtom! Okej, trädgårdsmöblerna kan plockas ut för en fika i vårsolen hade inte varit helt fel.

Annonser

One thought on “Lördag-vilodag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s