Älskar påsken!

Påsken är härlig tycker jag. Gult är så fint och sen alla andra färger. Påsken är den mest färglada högtiden och allt blir färgsprakande. Nackdelen är att en massa fåglar får lida. Det är inte lätt att navigera rätt bland alla ägg för att se vilka höns som har det bra. Sen fjädrarna till påskris som också hör ihop med djurplågeri. För att vara på säkra sidan så återanvänder jag mina gamla fjädrar. Nästa påsk ska jag hitta alternativa fjädrar. Men utöver dessa hemska ting så finnd det då mycket glädje och förväntan i dessa tider. Ljuset kommer, odlingar startas upp, knopparna spricker ut och semestrarna planeras. Snart slår de på vattnet i kolonin och då går startskottet även där. Men nu närmast är det en 4 dagars arbetsvecka och imorgon träffas fotocirkeln. Vi ska gå iggnom bildskörden från Saluhallen. Det ska bli så spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s